Viet Yam

QUALITY DISHES. VIETNAMESE FLAVOURS.

Open Daily for Takeout & Delivery

woman vietnam.jpg

Vietnamees bezorgen
Tilburg

Vietnamees eten in Tilburg

Ben jij op zoek naar een Vietnamees restaurant waar jij het echte street food kunt bestellen? Dan nodigen we je van harte uit om een keer een bestelling te maken bij Viet Yam. Bij ons restaurant werken koks die het bereiden van echt Vietnamees eten goed in de vingers hebben. We hebben heerlijke gerechten klaarstaan, bereid met verse ingredienten. Dit alles om jou een zo perfect mogelijke smaakbeleving te laten meemaken. Op het gebied van Vietnamees eten in Tilburg behoren wij tot de top. Wil je dit ook een keer meemaken? Een bestelling bij Viet Yam is snel gemaakt.

Het lekkerste Vietnamese eten van Tilburg en omstreken

Eten op zijn Vietnamees in Tilburg doe je bij Viet Yam. Ons restaurant is een begrip in Tilburg en omstreken. Dit hebben wij weten te bereiken door hoge kwaliteit te leveren, gekoppeld aan de beste service die je maar kunt wensen. Als je bij ons een bestelling maakt, dan zorgen wij ervoor dat je gerechten vers worden bereid. We gebruiken hiervoor ingrediënten die helemaal vers en buitengewoon smaakvol zijn. Na het bereiden van de gerechten zorgen onze bezorgers ervoor dat jij je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Zo kun je gaan genieten van eten dat nog goed heet is, zodat er niks van de smaak verloren kan gaan.

We eten Vietnamees in Tilburg

Voor het beste Vietnamese eten van Tilburg zit je goed bij Viet Yam. We hebben een menukaart die de populairste gerechten biedt die je in Vietnam op het gebied van street food kunt vinden. Zo hebben wij meerdere Bahn Mi’s en Goi cuons op het menu staan. Maar je vindt bij ons ook de lekkerste loempia’s die in jouw regio te krijgen zijn. Deze maken we helemaal volgens Mama’s traditionele recept. Dit zijn loempia’s om je vingers bij af te likken, je blijft er van eten! We hopen je dan ook snel als klant bij ons te mogen begroeten. Viet Yam is de specialist op het gebied van Vietnamees eten in Tilburg en omstreken!

#VIETYAM

Viet Yam biedt een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden, maar focust zich met Vietnamese Street Food vooral op grote evenementen en festivals door heel Nederland.

De kracht van Viet Yam ligt in het verkopen van grote hoeveelheden in hoog tempo, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Our Catering