Viet Yam

QUALITY DISHES. VIETNAMESE FLAVOURS.

Open Daily for Takeout & Delivery

woman vietnam.jpg

Vietnamees bestellen Eindhoven

De lekkerste foodtruck op locatie

Bent u op zoek naar een foodtruck op locatie, die bij uw evenement of feest langskomt om voor de lekkerste Aziatische snacks te zorgen? Dan raden wij u aan om hiervoor gewoon eens te komen kijken bij de mogelijkheden die wij u bij Viet Yam te bieden hebben. We hebben vele jaren ervaring met het bereiden van Aziatische snacks, wat in de jaren negentig begon op een groot aantal markten in Nederland. Door de jaren heen hebben wij onze bewezen als een van de specialisten op het gebied van het traditionele Aziatische streetfood. Onze foodtruck biedt Vietnamees op locatie voor iedereen die dit lekker vindt!

Een foodtruck die Aziatisch is op locatie bestellen

Heeft u een groot feest voor familie en vrienden, collega’s, zakelijke partners, klanten, of voor een andere groep mensen? Wilt u deze mensen dan trakteren op de lekkerste gerechten die er te krijgen zijn? Heeft u hierbij een voorkeur voor Aziatische specialiteiten? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Viet Yam allemaal te bieden hebben. We nemen graag met u door wat wij u allemaal kunnen leveren en wanneer we bij u worden verwacht. We zorgen dat we er dan op het afgesproken tijdstip zijn, met de snacks die u heeft uitgekozen.

 

Onze foodtruck serveert Vietnamees op locatie

We hebben bij Viet Yam veel ervaring als het aankomt op het bereiden van de lekkerste Aziatische street food specialiteiten. Hierdoor kunnen wij een grote productie leveren. Zodoende zijn wij ook geschikt om in te zetten bij grotere bijeenkomsten. We hebben elders op deze website meer informatie klaarstaan over onze specialiteiten, maar ook over onze foodtruck. Neem dit eens op uw gemak door om een keuze te kunnen maken voor het heerlijke, traditionele Aziatische eten van Viet Yam. De gasten op uw evenement zullen u er zeer dankbaar voor zijn als u de keuze maakt voor onze foodtruck!

#VIETYAM

Viet Yam biedt een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden, maar focust zich met Vietnamese Street Food vooral op grote evenementen en festivals door heel Nederland.

De kracht van Viet Yam ligt in het verkopen van grote hoeveelheden in hoog tempo, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Our Catering