Viet Yam

QUALITY DISHES. VIETNAMESE FLAVOURS.

Open Daily for Takeout & Delivery

woman vietnam.jpg

Vietnamees eten Eindhoven

Geniet ook van heerlijke Vietnamees eten Eindhoven

Typisch aan Vietnamees eten, is dat de Vietnamezen de hele dag door kunnen eten bij de vele eettentjes in de straat. Dit wordt ook wel Vietnamees streetfood genoemd. Dit is lekker gemakkelijk eten uit een bakje. Het begrip streetfood zoals ze in Azië kennen, is in Nederland minder bekend. Toch kan er genoten worden van Vietnamees eten Eindhoven, waarbij streetfood centraal staat. Kleine hapjes en gerechten, maar ook hele family specials voor het hele gezin zijn gemakkelijk te bestellen. Eindhovenaren gaan hiervoor naar Viet Yam, het bekendste en zeker ook het lekkerste Vietnamees afhaalrestaurant van Eindhoven. 

Vietnamese eten Eindhoven is meer dan loempia's

Het Vietnamese eten Eindhoven van Viet Yam bestaat uit meer dan de overbekende traditionele Vietnamese loempia's. Uiteraard kun je hier nog steeds loempia's bestellen die op authentieke wijze volgens mama's recept zijn klaargemaakt. Maar wil je ook eens ander Vietnamees eten proberen, dan heb je bij Viet Yam veel keuze. Viet Yam is vooral gespecialiseerd in kleine Vietnamese hapjes. Geniet daarom van diverse soorten hapjes en je hebt al een hele maaltijd op. Alles uiteraard geserveerd in combinatie met witte rijst of één van de kruidige sausen. Voor iedere Eindhovenaar die eens een keer wat anders wil proberen, is Viet Yam het beste alternatief. 

Eten Vietnamees Eindhoven bij Viet Yam

Al ruim 35 jaar is Viet Yam een begrip in Eindhoven. Begonnen als marktkraampje met Vietnamese loempia's, is Viet Yam uitgegroeid tot een volwaardig Vietnamees afhaalrestaurant. Gespecialiseerd in allerlei soorten Vietnamese hapjes is er voor iedereen wel wat lekkers te vinden. Naast kant en klare hapjes, biedt Viet Yam ook noedelsoepen, vermicelli salades en gerechtje aan die je zelf in elkaar moet zetten. Het is ook mogelijk om bevroren hapjes te bestellen, zodat je op een later tijdstip altijd weer van de Vietnamese keuken kunt genieten. Eten Vietnamees Eindhoven start altijd bij Viet Yam. 

#VIETYAM

Viet Yam biedt een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden, maar focust zich met Vietnamese Street Food vooral op grote evenementen en festivals door heel Nederland.

De kracht van Viet Yam ligt in het verkopen van grote hoeveelheden in hoog tempo, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Our Catering