Viet Yam

QUALITY DISHES. VIETNAMESE FLAVOURS.

Open Daily for Takeout & Delivery

woman vietnam.jpg

Vietnamees bestellen Eindhoven

De lekkerste foodtruck voor Eindhoven

Bent u op zoek naar een foodtruck die u heerlijke, gezonde snacks en maaltijden levert? Traditioneel Aziatische gerechten die garant staan voor de hoogste kwaliteit die er te vinden is? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Viet Yam allemaal te bieden hebben. We hebben vele jaren ervaring met het bereiden van traditionele Aziatische gerechten en komen graag bij uw bijeenkomst langs om deze vers voor u te bereiden. We gebruiken hierbij altijd de beste ingrediënten, zodat u mag rekenen op echte topkwaliteit.

De Vietnamese foodtruck voor Eindhoven en omstreken

Onze foodtruck met Vietnamees eten voor Eindhoven en omstreken is gespecialiseerd op het gebied van bereiding en verkoop van het lekkerste Aziatische streetfood. Dit zijn gerechten die van generatie op generatie zijn doorgegeven en die wij volgens traditioneel recept bereiden. Zo zijn onze loempia’s nog echt volgens Mama’s recept, zodat u de echte smaak van deze populaire snack mag verwachten. Wilt u hier meer over weten? We hebben elders op deze website uitgebreide informatie staan over de mogelijkheden die wij u met onze foodtruck in Eindhoven allemaal te bieden hebben.

Neem contact met ons op over onze Vietnamese foodtruck voor Eindhoven

Onze foodtruck met Vietnamees eten naar Eindhoven laten komen? Natuurlijk kan dat! We komen graag bij u langs om u en uw gasten te verrassen met het echte, gezonde, heerlijke Vietnamese streetfood. Vergeet diepvries snacks uit de supermarkt, wij leveren verse kwaliteit van de bovenste plank, bereid door mensen die een echte passie hebben voor dit eten. Neem vandaag nog contact met ons op als u vragen heeft, of als u ons in wilt huren. We bekijken dan samen op welke dag dit is en hoe laat u onze foodtruck voor de deur wilt hebben staan. En als onze foodtruck er staat kan het genieten echt gaan beginnen!

#VIETYAM

Viet Yam biedt een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden, maar focust zich met Vietnamese Street Food vooral op grote evenementen en festivals door heel Nederland.

De kracht van Viet Yam ligt in het verkopen van grote hoeveelheden in hoog tempo, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Our Catering