Viet Yam

QUALITY DISHES. VIETNAMESE FLAVOURS.

Open Daily for Takeout & Delivery

woman vietnam.jpg

Vietnamees bestellen Eindhoven

Een Vietnamese foodtruck huren

Wilt u voor een feest of evenement een foodtruck huren? Bij Viet Yam hebben we een Vietnamese foodtruck klaarstaan die de lekkerste Vietnamese snacks voor u verzorgt. Wij kunnen hierbij zorgen voor een grote hoeveelheid snacks in een hoog tempo, zodat u en uw gasten niet hoeven te wachten op een heerlijke snack. Viet Yam is bekend om de hoge kwaliteit die we leveren. We zijn begonnen in 1985 met een kraam op de markt. We zijn nog steeds op markten te vinden, maar hebben ook eigen winkels en een Vietnamese foodtruck die op locatie bij u langskomt. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen.

Wilt u een Vietnamese foodtruck huren?

De Vietnamese foodtruck van Viet Yam is een begrip. We staan klaar om de lekkerste Vietnamese snacks te verzorgen. Wij leveren het lekkerste Vietnamese streetfood dat er te krijgen is. We werken bij het maken van onze producten altijd met verse ingredienten, voor de authentieke smaak en om ervoor te zorgen dat onze snacks zo gezond mogelijk zijn. In onze foodtruck verzorgen wij het bereiden van deze snacks op locatie. Zo krijgen u en uw gasten een grote variatie aan Vietnamees streetfood geserveerd. We bekijken graag samen met u wat voor snacks u wilt presenteren aan uw gasten.

 

Onze Vietnamese foodtruck op uw locatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u bij ons allemaal heeft als het op onze Vietnamese foodtruck aankomt? We hebben elders op deze website uitgebreide informatie staan over Viet Yam, onze gerechten en onze filosofie. Uiteraard vindt u hier ook informatie over onze foodtruck. Wilt u onze Vietnamese foodtruck huren? Dit doet u door ons een mailtje te sturen of even met ons te bellen. Samen met u bekijken we dan op welke datum u wilt dat we langskomen en hoeveel mensen u verwacht. Zo maken we er samen met u een onvergetelijk feest of evenement van!

#VIETYAM

Viet Yam biedt een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden, maar focust zich met Vietnamese Street Food vooral op grote evenementen en festivals door heel Nederland.

De kracht van Viet Yam ligt in het verkopen van grote hoeveelheden in hoog tempo, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Our Catering