Viet Yam

QUALITY DISHES. VIETNAMESE FLAVOURS.

Open Daily for Takeout & Delivery

woman vietnam.jpg

Vietnamees bestellen Eindhoven

Wilt u een Aziatische foodtruck huren?

Als u interesse heeft om een Aziatische foodtruck op uw feest of evenement neer te zetten, dan raden wij u van harte aan om eens contact op te nemen met Viet Yam. Viet Yam is de specialist als het aankomt op alles wat met lekker eten te maken heeft. Wij leveren u heerlijk streetfood volgens traditioneel Vietnamees recept. Zo hebben wij loempia’s die volgens Mama´s geheime recept zijn gemaakt, maar ook vele andere gerechten die populair zijn bij onze trouwe schare vaste klanten. De ideale snacks om uw gasten, collega´s, vrienden of familie eens op te trakteren als u een bijzondere bijeenkomst in de planning heeft.

Eenvoudig een Aziatische foodtruck huren

Het is bij ons heel eenvoudig om een Aziatische foodtruck op locatie te regelen. Wij zorgen ervoor dat deze foodtruck op de afgesproken tijd bij u op het terrein staat. Wij leveren hier dan ook gelijk alle ingrediënten en snacks bij. Onze mensen kunnen in de Aziatische foodtruck een hoge productie draaien. Zodoende is onze foodtruck ook heel geschikt voor grotere evenementen. De ideale foodtruck voor mensen die eens het echte traditionele streetfood uit Azië willen proberen. We hebben veel ervaring met het ter plekke bereiden van onze heerlijke gerechten. Ons bedrijf is namelijk ooit begonnen als een eetkraam op meerdere markten in Nederland.

 

Meer weten over onze foodtruck?

Een Aziatische foodtruck huren bij ons? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We nemen dan alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben met u door, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Wilt u meer weten over onze gerechten of wilt u een keuze maken uit het uitgebreide menu dat wij voor onze foodtruck voor u hebben klaarstaan? Ook dat nemen we dan graag met u door. Viet Yam is een betrouwbare, ervaren partner op dit gebied, we helpen u graag met ervoor zorgen dat uw evenement echt onvergetelijk wordt.

#VIETYAM

Viet Yam biedt een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden, maar focust zich met Vietnamese Street Food vooral op grote evenementen en festivals door heel Nederland.

De kracht van Viet Yam ligt in het verkopen van grote hoeveelheden in hoog tempo, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Our Catering