Viet Yam

QUALITY DISHES. VIETNAMESE FLAVOURS.

Open Daily for Takeout & Delivery

woman vietnam.jpg

Vietnamees bezorgen Eindhoven

Laat ook Vietnamees bezorgen Eindhoven

Er is niets zo gemakkelijk om thuis lekker eten te laten bezorgen. Aziatisch eten is erg populair en daarnaast ook nog eens gezond. Aziatisch eten bevat veel groente, rijst en veel kruiden. Dit is ook het geval bij Vietnamees eten. De gerechtjes bestaan uit veel kleine hapjes en snacks, die gezamenlijk een maaltijd vormen. Er wordt rijst bij de hapjes geserveerd en er is keuze uit verschillende soorten sauzen. Vissaus en chilisaus zijn geliefde sausen die bij Vietnamese hapjes gebruikt worden. Geniet ook van een lekkere Aziatische maaltijd en laat Vietnamees bezorgen Eindhoven door Viet Yam. 

Laat thuis Vietnamees eten bezorgen Eindhoven

Inwoners van Eindhoven hebben het voorrecht om te genieten van echt Vietnamees eten van het beste Vietnamese afhaalrestaurant van de stad, namelijk Viet Yam. Viet Yam is groot geworden met de verkoop van Vietnamese loempia's. Nog steeds staat Viet Yam op de lokale markten in en rondom Eindhoven om de inwoners van authentiek gemaakte loempia's en andere gerechten te voorzien. Maar het afhaalrestaurant van Viet Yam is dagelijks geopend en ook hier kunnen de inwoners van Eindhoven terecht om hun Vietnamese gerechten op te halen. Wil je helemaal de deur niet uit of ben je niet in de mogelijkheid om je bestelling op te halen? Laat dan thuis Vietnamees eten bezorgen Eindhoven en Viet Yam doet dit ook nog eens gratis. 

Bezorgen Vietnamees Eindhoven door Viet Yam

Als je zin hebt in Vietnamees eten, dan hoef je hiervoor de deur niet meer uit. De bestelling is heel gemakkelijk online te doen. Ieder gerecht op de website is voorzien van een beschrijving met de ingrediënten en een foto. Met een druk op de knop plaats je de bestelling. De deur uit om je bestelling op te halen hoeft ook niet, dankzij de uitstekende service van Viet Yam. Bezorgen Vietnamees Eindhoven doet Viet Yam voor je en ook nog eens geheel gratis.

#VIETYAM

Viet Yam biedt een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden, maar focust zich met Vietnamese Street Food vooral op grote evenementen en festivals door heel Nederland.

De kracht van Viet Yam ligt in het verkopen van grote hoeveelheden in hoog tempo, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Our Catering