top of page

Viet Yam

QUALITY DISHES. VIETNAMESE FLAVOURS.

Open Daily for Takeout & Delivery

woman vietnam.jpg

Vietnamees bestellen Eindhoven

Kom ook lekker Vietnamees bestellen Eindhoven

Komen er vrienden of familie op bezoek? Dit is niet het leukste moment om dan lang in de keuken te staan om allerlei eten klaar te maken. Veel beter is het om eten te bestellen, zodat ook thuis ontspannen genoten kan worden van lekker eten. Eindhovenaren kunnen in dit geval lekker Vietnamees bestellen Eindhoven bij Viet Yam. Als Vietnamees afhaalrestaurant, zijn bij Viet Yam talloze verschillende soorten hapjes en gerechten te bestellen. Eigenlijk is er voor iedereen wel wat voor zijn of haar gading bij. En wanneer iemand toch echt geen Aziatisch eten wil, ook een lekkere burger en patat met snacks zijn bij Viet Yam te bestellen. 

Niets is zo gemakkelijk dan Vietnamees eten bestellen Eindhoven

Heb je een drukke dag op het werk? Dan heb je geen zin om thuis nog uitgebreid te koken. Als je nu voordat je naar huis vertrekt even online op de website van Viet Yam kijkt, dan kun je Vietnamees eten bestellen Eindhoven. De bestelling staat voor je klaar als je langskomt en je hebt thuis een lekkere maaltijd te eten. Bij Viet Yam bestel je uiteraard Vietnamese loempia's, maar ook pasteitjes of lekkere sharing platter met heerlijke Vietnamese bites voor meerdere personen. Ook vegetariërs komen helemaal aan hun trekken bij Viet Yam. Veel gerechten die van vlees zijn voorzien, zijn ook zonder vlees te verkrijgen.

 

Bestel Vietnamees Eindhoven als je lekker Aziatisch wilt eten

Van oorsprong is de Nederlandse keuken veel minder veelzijdig dan de Aziatische keuken. Als je daarom eens een keer geen Hollands wilt eten, dan biedt Viet Yam je alle mogelijkheden om lekkere Vietnamese gerechtjes te bestellen. De lekkere Vietnamese hapjes zijn onweerstaanbaar en of het nu loempia's zijn, een noedelsoep of een lekker ander gerecht, bij Viet Yam zijn alle gerechten op authentieke wijze gemaakt. Bij het eten van je Vietnamese gerechten waan je je haast op een Vietnamese markt. Daarom, bestel Vietnamees Eindhoven bij Viet Yam.

#VIETYAM

Viet Yam biedt een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden, maar focust zich met Vietnamese Street Food vooral op grote evenementen en festivals door heel Nederland.

De kracht van Viet Yam ligt in het verkopen van grote hoeveelheden in hoog tempo, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Our Catering

bottom of page