Viet Yam

QUALITY DISHES. VIETNAMESE FLAVOURS.

Open Daily for Takeout & Delivery

woman vietnam.jpg

Vietnamees bestellen Eindhoven

De lekkerste Vietnamese foods van Den Haag en omstreken

Het is tijd om een keer iets nieuws te proberen. Eten te bestellen dat is bereid door mensen met een passie voor hun vak en het eten dat ze je aanbieden. Het is tijd voor Vietnamese food in Den Haag! Hiervoor ben je bij Viet Yam altijd aan het juiste adres. We hebben een menukaart klaarstaan met het lekkerste eten uit Vietnam. Loempia’s, bites en pasteitjes, allemaal vers bereid om ervoor te zorgen dat jij echt kunt genieten. Onze Vietnamese foods voor Den Haag bestel je heel eenvoudig online, waarna wij ervoor zorgen dat ze zo snel mogelijk bij je worden afgeleverd.

Foods Vietnamese in Den Haag

Het typische Vietnamese eten is eten dat lekker gekruid en heel gezond is. Eten met veel variatie en voor iedereen wat wils. Het maakt daarbij niet uit of je van vlees houdt of liever vegetarisch eet. We hebben voor iedereen wat lekkers op het menu staan. Onze Vietnamese foods in Den Haag worden door onze chefs met veel zorg en passie bereid. Uiteraard gebruiken we hiervoor altijd de beste, verse ingrediënten. We willen er namelijk wel voor zorgen dat iedereen optimaal van al dat lekkere eten kan genieten en er na afloop een goed gevoel aan overhoudt. Meer weten? Neem gewoon even contact met ons op als je wil weten wat een bepaald gerecht precies inhoudt.

Bestel vandaag nog die Vietnamese foods in Den Haag

Viet Yam is een restaurant dat al jarenlang een begrip is in Den Haag en omstreken. We raden je dan ook van harte aan om gewoon een keer op onze menukaart te kijken om te zien wat voor lekkers daar vandaag weer te vinden is. We bieden je eten dat altijd goed op smaak is en waar je een echte smaaksensatie mee beleeft. We hopen je dan ook snel een keer als klant te mogen begroeten. Je mag bij ons natuurlijk rekenen op een verse bereiding, maar ook op een snelle levering. Jou de beste service geven is voor ons namelijk heel belangrijk.

#VIETYAM

Viet Yam biedt een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden, maar focust zich met Vietnamese Street Food vooral op grote evenementen en festivals door heel Nederland.

De kracht van Viet Yam ligt in het verkopen van grote hoeveelheden in hoog tempo, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Our Catering