Viet Yam

QUALITY DISHES. VIETNAMESE FLAVOURS.

Open Daily for Takeout & Delivery

woman vietnam.jpg

Vietnamese food Eindhoven

Culinair genieten met Vietnamese food Eindhoven

Vietnam staat bekend om haar streetfood. Streetfood is zoals de naam al zegt, voedsel van de straat. Net zoals in veel Aziatische landen, kent ook Vietnam straten vol met kleine eettentjes waar kleine gerechten of snacks te koop zijn. Het eten wordt ter plekke in de eettent klaargemaakt en kan op straat opgegeten worden, vaak uit een kartonnen doosje. Straattentjes komen in Nederland alleen voor op de markt en zo is Viet Yam ook begonnen ook ooit begonnen. Op de marken werden Vietnamese loempia's verkocht en dit is uiteindelijk uitgegroeid tot het huidige afhaalrestaurant Viet Yam, met het heerlijkste Vietnamese food Eindhoven.

Geniet ook van lekkere Vietnamese foods Eindhoven

De online menukaart van Viet Yam ziet er aantrekkelijk uit met vele kleine gerechten en snacks. Wanneer je lekkere Vietnamese foods Eindhoven wilt bestellen, dan is er meer dan voldoende keus. Ook vegetariërs hebben keuze uit verschillende gerechten en hapjes zonder toegevoegd vlees. Uiteraard staan de klassieke Vietnamese loempia's op het menu, die nog op authentieke wijze zijn gemaakt. Daarbij is keuze uit loempia's met kip of enkel met groenten. Ook de Vietnamese noedelsoep is heerlijk, met veel groeten en keuze uit een toevoeging met kip, ossenhaas of beefballetjes. Ook geliefd zijn de gerechten in rijstpapier gerold, met garnaal, kip, beef of vegetarisch. 

Foods Vienamese Eindhoven bestellen bij Viet Yam

Wil je echte foods Vienamese Eindhoven proeven, plaats dan je bestelling bij Viet Yam. Je kunt gemakkelijk online bestellen en vervolgens ophalen. Wanneer je helemaal niet de deur uit wilt, dan biedt Viet Yam een uitstekende bezorgservice en nog gratis ook. Wil je altijd wel een voorraad met Vietnamese snacks thuis hebben? Bestel dan de bevroren snacks van Viet Yam. Deze snacks kun je in de vriezer bewaren en altijd opwarmen als je weer eens trek hebt in Vietnamese snacks. 

#VIETYAM

Viet Yam biedt een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden, maar focust zich met Vietnamese Street Food vooral op grote evenementen en festivals door heel Nederland.

De kracht van Viet Yam ligt in het verkopen van grote hoeveelheden in hoog tempo, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Our Catering