Viet Yam

QUALITY DISHES. VIETNAMESE FLAVOURS.

Open Daily for Takeout & Delivery

Vietnamees Eindhoven

Kom lekker eten afhalen bij de lekkerste Vietnamees Eindhoven

De Aziatische keuken is zeer veelzijdig. Hoewel de keukens van de verschillende Aziatische landen op elkaar kunnen lijken, zijn er wel degelijk grote verschillen. Heb je bijvoorbeeld de Vietnamese keuken al eens geprobeerd? Algemene bekendheid hebben de klassieke Vietnamese loempia's. Op vrijwel iedere markt in Nederland staat tegenwoordig wel een kraam met Vietnamese loempia's. Op deze wijze is ook Viet Yam in 1985 begonnen, met als resultaat een heerlijk afhaalrestaurant in zowel Eindhoven als Rotterdam. Nog steeds zijn hier de overheerlijke Vietnamese loempia's te krijgen, maar ook tal van andere Vietnamese en Aziatische hapjes en gerechten.

Geen zin om te koken? Geniet dan van de Vietnamees in Eindhoven

Het kan soms zijn dat je geen zin hebt om te koken, maar wel zin hebt in lekker eten. Plaats dan je bestelling bij Viet Yam, de lekkerste Vietnamees in Eindhoven. Naast de traditionele Vietnamese loempia's, biedt de menukaart nog tal van andere heerlijke Vietnamese snacks en gerechten. Wil je één van de bekende Vietnamese noedelsoepen eens proberen? Of spreken gefrituurde Vietnamese hapjes je meer aan? Een combinatie kan natuurlijk ook. Bestel ook je diepgevroren Vietnamese hapjes bij Viet Yam. Deze hapjes berg je gemakkelijk op in je eigen vriezer. Heb je dan eens geen zin in koken, dan kun je alsnog van heerlijke Vietnamese hapjes genieten door ze alleen maar op te warmen. 

Viet Yam is de bekendste en lekkerste Vietnamees Eindhoven

Hoewel inwoners van Eindhoven een kraam van Viet Yam altijd op één van de lokale markten in en rondom Eindhoven kunnen tegenkomen, kunnen ze ook genieten van het afhaalrestaurant. En bestellen gaat heel gemakkelijk via de website van Viet Yam. Ieder gerecht is gefotografeerd, zodat altijd duidelijk is wat er wordt besteld. Na het afronden van de bestelling kan de bestelling worden opgehaald, maar het is ook mogelijk om de bestelling gratis te laten bezorgen. 

#VIETYAM

Viet Yam biedt een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden, maar focust zich met Vietnamese Street Food vooral op grote evenementen en festivals door heel Nederland.

De kracht van Viet Yam ligt in het verkopen van grote hoeveelheden in hoog tempo, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Our Catering