Viet Yam

QUALITY DISHES. VIETNAMESE FLAVOURS.

Open Daily for Takeout & Delivery

woman vietnam.jpg

Vietnamees bestellen Eindhoven

De Vietnamese foodtruck voor Rotterdam

Heeft u een bijeenkomst waar u graag een foodtruck bij wilt inzetten? Gaat het hier om een feest, een evenement, een braderie, een bruiloft of wat voor andere bijeenkomst dan ook? Dan nodigen wij u van harte uit om eens contact op te nemen met Viet Yam. We hebben namelijk een foodtruck voor Rotterdam en omstreken klaarstaan waar wij de lekkerste, traditionele Vietnamese snacks voor u bereiden. Bestel onze Vietnamese foodtruck voor Rotterdam en wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niks zal ontbreken. We bereiden daarbij al onze snacks met verse, gezonde ingrediënten, op traditioneel Vietnamese wijze. 

De foodtruck Vietnamees voor Rotterdam

Als wij met onze foodtruck naar Rotterdam komen, dan mag u er op rekenen dat u kwaliteit in huis haalt. We hebben namelijk vele jaren ervaring met het bereiden van Vietnamese snacks. Dit begon op meerdere markten in Nederland, ondertussen zijn we uitgegroeid tot een van de specialisten op dit gebied in Nederland. Door onze ervaring weten wij wat er bij komt kijken om gezonde kwaliteit te leveren, die uitzonderlijk lekker is. Daar komt bij dat we ook een hoge productie kunnen draaien. Zodoende is onze foodtruck voor Rotterdam ook geschikt voor grotere bijeenkomsten. Onze foodtruck inzetten op een intiemere bijeenkomst is natuurlijk ook altijd mogelijk.

 

Meer weten over onze foodtruck met Vietnamees eten voor Rotterdam?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om u te helpen met het maken van een keuze voor de lekkerste gerechten die er te krijgen zijn. We bereiden alles met gezonde, verse ingrediënten, zodat u er op mag rekenen dat iedereen met een voldaan gevoel de bijeenkomst weer gaat verlaten. Neem een kijkje bij de uitgebreide informatie over Viet Yam en onze Vietnamese foodtruck voor Rotterdam die wij elders op deze website voor u klaar hebben staan.

#VIETYAM

Viet Yam biedt een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden, maar focust zich met Vietnamese Street Food vooral op grote evenementen en festivals door heel Nederland.

De kracht van Viet Yam ligt in het verkopen van grote hoeveelheden in hoog tempo, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Our Catering