Viet Yam

QUALITY DISHES. VIETNAMESE FLAVOURS.

Open Daily for Takeout & Delivery

woman vietnam.jpg

Vietnamees eten Rotterdam

Kom voor Vietnamees eten Rotterdam naar de Foodhallen

Het is natuurlijk wel heel anders dan buiten in de open lucht eten, zoals dit in Vietnam kan bij de vele eettentjes, maar ook de Foodhallen in Rotterdam hebben zo hun eigen sfeer. Hier is onder andere Viet Yam gevestigd. Voor goed Vienamees eten Rotterdam kom je daarom naar de Foodhallen. Hier proef je wat het echte Vietnamese streetfood inhoudt. Dit zijn lekkere kleine gerechtjes of snacks die je desnoods gemakkelijk kunt delen met je gasten. Een bezoekje aan Viet Yam en de Foodhallen belooft daarom altijd een gezellig avondje uit te worden. 

Het authentieke Vietnamese eten Rotterdam

De Foodhallen in Rotterdam is gevestigd in een meer dan 200 jaar oud pakhuis. Het pakhuis is nog steeds aangekleed met authentieke details, waardoor de klassieke sfeer nog steeds aanwezig is. In deze hallen staan de 15 verschillende keukens uit de gehele wereld. Ondanks gevestigd in een klassiek pand, is het interieur van Viet Yam modern en stijlvol aangekleed. Dit geeft weer een heel eigen sfeer. Toch zullen de meeste gasten komen voor het Vietnamese eten Rotterdam. Het eten blijft authentieke Vietnamese streetfood, zoals je ook kunt ervaren op straat in Vietnam. Stijlvol, authentiek en gezellig, dat is wat Viet Yam zo uniek maakt. 

Eten Vietnamees Rotterdam bij Viet Yam

Gezellig een avondje uit? Of gewoon een snelle hap of snack tussendoor? Het kan allemaal bij Viet Yam in de Rotterdamse Foodhallen. Kies voor een authentieke loempia, springroll, of een noedelsoep en je waant je al helemaal in Vietnam. Afhankelijk van welke dag het is, is er altijd wel gezellige live muziek of een live DJ aanwezig, wat het uit eten nog gezelliger maakt. En wanneer je besluit om niet uit eten te gaan, dan kun je altijd nog een bestelling plaatsen die Viet Yam bij je thuis laat bezorgen. Voor eten Vietnamees Rotterdam zit je bij Viet Yam dus altijd goed. 
 

#VIETYAM

Viet Yam biedt een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden, maar focust zich met Vietnamese Street Food vooral op grote evenementen en festivals door heel Nederland.

De kracht van Viet Yam ligt in het verkopen van grote hoeveelheden in hoog tempo, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Our Catering