Viet Yam

QUALITY DISHES. VIETNAMESE FLAVOURS.

Open Daily for Takeout & Delivery

woman vietnam.jpg

Vietnamees eten Eindhoven

De Vietnamees voor Den haag en omstreken

Zoek jij een restaurant waar je het lekkerste Vietnamese eten kunt bestellen? Een Vietnamees in Den Haag die heerlijke gerechten levert, bereid met verse, gezonde ingrediënten? Dan ben je bij Viet Yam aan het juiste adres. Ons restaurant is een begrip in Den Haag, waar liefhebbers van Vietnamees eten ons zonder problemen weten te vinden. We verkopen het echte Vietnamese streetfood, waar je thuis heerlijk van kunt genieten. Onze bezorgers staan er klaar voor om jou dat eten zo snel mogelijk te leveren. Al het eten dat wij verkopen wordt met zorg bereid door ervaren mensen.

Genieten bij Viet Yam

Viet Yam is de Vietnamees die Den Haag en omstreken van het lekkerste streetfood voorziet. Bij ons bestel je eenvoudig een gerecht dat je lekker vindt. Zo hebben wij loempia’s die nog helemaal via Mama’s recept worden gemaakt. Zalige loempia’s waar je van wilt blijven eten, die door ons geheel met de hand worden bereid. Daarnaast ook het beste streetfood uit Vietnam. Denk daarbij aan Banh Mi’s en Goi cuons, typisch Vietnamese gerechten die ook in Nederland volop fans hebben. Als je bij ons iets bestelt, dan mag je er op rekenen dat het helemaal vers is. Gemaakt met de beste ingrediënten, zodat we jou de beste smaakbeleving kunnen bieden.

Bestel Vietnamees eten in Den Haag

Bij Viet Yam ben je aan het juiste adres als je eens echt wil genieten van Vietnamees eten. Ons restaurant is de Vietnamees voor Den Haag en omstreken. Maak je bestelling bij ons en wij zorgen ervoor dat je eten snel en goed wordt bereid. Onze bezorgers zorgen er dan voor dat het eten heet bij je wordt afgeleverd. We hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. We begroeten je graag een keer als klant van onze Viet Yam To Go bestelservice. We weten zeker dat je optimaal zult genieten van het lekkers dat wij voor je in petto hebben! 

#VIETYAM

Viet Yam biedt een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden, maar focust zich met Vietnamese Street Food vooral op grote evenementen en festivals door heel Nederland.

De kracht van Viet Yam ligt in het verkopen van grote hoeveelheden in hoog tempo, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Our Catering