Viet Yam

QUALITY DISHES. VIETNAMESE FLAVOURS.

Open Daily for Takeout & Delivery

woman vietnam.jpg

Vietnamees eten Eindhoven

Wil jij Vietnamees eten bestellen in Den Haag?

Het is avond. Je hebt geen zin om te koken en wil graag iets lekkers bestellen. Je hebt eigenlijk geen zin in Italiaans, Chinees of friet, maar wat zal je dan gaan eten? Mogen we je een tip geven? Ga een keer Vietnamees bestellen in Den Haag. Hier zit namelijk Viet Yam, het lekkerste Vietnamese restaurant van Den Haag en omstreken! In ons restaurant vind je de heerlijkste Vietnamese gerechten, op traditionele wijze gemaakt met verse ingrediënten. Zo weet jij zeker dat je eten in huis haalt dat niet alleen super lekker is, maar ook heel gezond! Eten dat zo lekker is dat je er wel van wil blijven eten.

Bestel Vietnamees in Den Haag

Vietnamees eten bestellen in Den Haag is heel eenvoudig. Neem gewoon even een kijkje op de website van Viet Yam om hier te zien wat er allemaal op het menu staat. Je zult zien dat wij een uitgebreide menukaart voor je klaar hebben staan, vol met de lekkerste gerechten op het gebied van Vietnamees street food. Dit zijn heerlijke Vietnamese hapjes, waar je jou en je gezin, vrienden of andere huisgenoten eens echt mee trakteert. We hebben loempia’s voor je klaarstaan, maar ook pasteitjes en schotels waar je met meerdere mensen van een variatie aan gerechten kunt genieten.

Vietnamees eten bestellen in Den Haag

We raden je aan om gewoon even een kijkje te nemen op onze menukaart om te zien wat er vanavond bij je op tafel kan staan. Laat al dat standaard afhaal eten een keer zitten en bestel eens een keer wat anders! Vietnamees eten bestellen in Den Haag is bij ons heel eenvoudig. Bestel Vietnamees in Den Haag door je keuze te maken en deze aan ons door te geven. Je gerechten worden dan vers bereid, waarna een van onze bezorgers het snel naar je toe brengt. Het echte genieten kan dan snel beginnen!

#VIETYAM

Viet Yam biedt een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden, maar focust zich met Vietnamese Street Food vooral op grote evenementen en festivals door heel Nederland.

De kracht van Viet Yam ligt in het verkopen van grote hoeveelheden in hoog tempo, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Our Catering