Viet Yam

QUALITY DISHES. VIETNAMESE FLAVOURS.

Open Daily for Takeout & Delivery

woman vietnam.jpg

Vietnamees Rotterdam

Kom je Vietnamese eten halen bij de beste Vietnamees Rotterdam

Als grootste stad van Zuid-Holland, zijn er in Rotterdam veel mogelijkheden om lekker te eten. Daarbij is er een grote keuze uit talloze verschillende soorten keukens. Om diverse verschillende keukens te proberen is het zeker een aanrader om eens langs te gaan bij de Foodhallen in het monumentale pakhuis Pakhuismeesteren. Hier zijn 15 verschillende keukens, waaronder Viet Yam. Bij Viet Yam is heerlijke Vietnamese streetfood te verkrijgen en ter plekke op te eten of mee te nemen naar huis. De authentieke sfeer en details van het oude pakhuis zijn behouden gebleven, hierdoor is Viet Yam de gezelligste Vietnamees Rotterdam.

Heerlijke snacks bij de Vietnamees in Rotterdam

De gezellige sfeer in de Foodhallen is altijd een reden om uit eten te gaan. Vooral de grote keuze van verschillende keukens maakt dit altijd een gezellig uitstapje. Veel bezoekers zijn vaste klanten van Viet Yam. Hier zijn dan ook vele hapjes, gerechten en snacks te proeven tegen redelijke prijzen in een gezellige ambiance. Uiteraard blijven de Vietnamese loempia's razend populair. Deze loempia's zijn op authentieke wijze klaargemaakt. Ook Vietnamese pasteitjes, springrolls of noedelsoep zijn gerechten die op de kaart staan van de beste Vietnamees in Rotterdam. Uiteraard is er keuze uit verschillende typisch Vietnamese sausen, die bij deze gerechten niet mogen ontbreken. 

Kom voor authentiek Vietnamees eten, naar dé Vietnamees Rotterdam

Wil je authentiek Vietnamees eten proberen, kom dan naar de Foodhallen in Rotterdam. Hier heerst altijd een gezellige drukte en de geuren van de verschillende keukens maken je hongerig. Gelukkig staat ook Viet Yam in de Foodhallen, waar je terecht kunt voor authentiek Vietnamees streetfood. De Foodhallen en Viet Yam zijn dagelijks geopend vanaf 12:00 tot in de avond. Natuurlijk kun je bij Viet Yam ook online je bestelling plaatsen. Je hoeft daarvoor de deur niet uit, want Viet Yam brengt de bestelling thuis. Viet Yam is hiermee de beste Vietnamees Rotterdam. 

#VIETYAM

Viet Yam biedt een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden, maar focust zich met Vietnamese Street Food vooral op grote evenementen en festivals door heel Nederland.

De kracht van Viet Yam ligt in het verkopen van grote hoeveelheden in hoog tempo, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Our Catering