Viet Yam

QUALITY DISHES. VIETNAMESE FLAVOURS.

Open Daily for Takeout & Delivery

woman vietnam.jpg

Vietnamees eten Eindhoven

Vietnamees eten in Den Haag

Ben jij op zoek naar een Vietnamees restaurant waar jij het echte street food kunt bestellen? Dan nodigen we je van harte uit om een keer een bestelling te maken bij Viet Yam. Bij ons restaurant werken koks die het bereiden van echt Vietnamees eten goed in de vingers hebben. We hebben heerlijke gerechten klaarstaan, bereid met verse ingrediënten. Dit alles om jou een zo perfect mogelijke smaakbeleving te laten meemaken. Op het gebied van Vietnamees eten in Den Haag behoren wij tot de top. Wil je dit ook een keer meemaken? Een bestelling bij Viet Yam is snel gemaakt.

Het lekkerste Vietnamese eten van Den Haag en omstreken

Eten op zijn Vietnamees in Den Haag doe je bij Viet Yam. Ons restaurant is een begrip in Den Haag en omstreken. Dit hebben wij weten te bereiken door hoge kwaliteit te leveren, gekoppeld aan de beste service die je maar kunt wensen. Als je bij ons een bestelling maakt, dan zorgen wij ervoor dat je gerechten vers worden bereid. We gebruiken hiervoor ingrediënten die helemaal vers en buitengewoon smaakvol zijn. Na het bereiden van de gerechten zorgen onze bezorgers ervoor dat jij je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Zo kun je gaan genieten van eten dat nog goed heet is, zodat er niks van de smaak verloren kan gaan.

We eten Vietnamees in Den Haag

Al ruim 35 jaar is Viet Yam een begrip in Eindhoven. Begonnen als marktkraampje met Vietnamese loempia's, is Viet Yam uitgegroeid tot een volwaardig Vietnamees afhaalrestaurant. Gespecialiseerd in allerlei soorten Vietnamese hapjes is er voor iedereen wel wat lekkers te vinden. Naast kant en klare hapjes, biedt Viet Yam ook noedelsoepen, vermicelli salades en gerechtje aan die je zelf in elkaar moet zetten. Het is ook mogelijk om bevroren hapjes te bestellen, zodat je op een later tijdstip altijd weer van de Vietnamese keuken kunt genieten. Eten Vietnamees Eindhoven start altijd bij Viet Yam. 

#VIETYAM

Viet Yam biedt een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden, maar focust zich met Vietnamese Street Food vooral op grote evenementen en festivals door heel Nederland.

De kracht van Viet Yam ligt in het verkopen van grote hoeveelheden in hoog tempo, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Our Catering