top of page

Viet Yam

QUALITY DISHES. VIETNAMESE FLAVOURS.

Open Daily for Takeout & Delivery

woman vietnam.jpg

Vietnamees bezorgen Rotterdam

Laat ook Vietnamees bezorgen Rotterdam

Het grote voordeel van het digitale tijdperk is dat ook eten heel gemakkelijk online te bestellen is. Zo is het heel gemakkelijk om in aanraking te komen met keukens uit andere landen en hier thuis van te genieten. De bestelling kan online worden geplaatst, waarna even later de bezorger voor de deur staat. Je hoeft ook om de exotische keuken te proberen niet meer de deur uit. Wanneer je zin hebt om eens andere keuken te proberen, laat dan eens Vietnamees bezorgen Rotterdam van Viet Yam. Viet Yam is gevestigd in de Rotterdamse Foodhallen, maar biedt via diverse online bezorgservices ook bezorging aan huis aan. 

Vietnamees eten bezorgen Rotterdam, waar kies je voor?

Viet Yam is gespecialiseerd in Vietnamees streetfood. Dit verwijst naar de kleine eettentjes die overal in Vietnam langs de straat zijn te vinden. Hier worden hapjes en gerechten ter plekke klaargemaakt en het eten kan gewoon op straat worden opgegeten. Het spreekt dan ook voor zich dat Viet Yam geen restaurant is waar een volledig driegangenmenu te bestellen is. Bij Viet Yam wordt gekozen voor kleine gerechtjes en kleine hapjes. Uiteraard kan iedereen zijn eigen gerechtjes dusdanig samenstellen tot een eigen driegangenmenu. Laat je Vietnamees eten bezorgen Rotterdam, kies dan voor de authentieke Vietnamese keuken van Viet Yam. Viet Yam behoort zeker tot de beste Vietnamees van Rotterdam. 

Bezorgen Vietnamees Rotterdam door Viet Yam

Zelf is Viet Yam gevestigd in de gezellige Foodhallen van Rotterdam. Een bezoekje aan de Foodhallen belooft dan ook altijd een gezellig uitje te worden. Maar niet altijd zul je zin hebben om de deur uit te gaan. Wil je toch lekker Vietnamees eten, dan is bezorgen Vietnamees Rotterdam erg gemakkelijk. Viet Yam is aangesloten bij Uber Eats, Deliveroo en Thuisbezorgd. Hier zijn de gerechten van Viet Yam online te bestellen en de bestelling wordt netjes voor de deur afgeleverd. Zo kan lekker Vietnamees eten ook thuis. Dit geldt ook voor grotere bestellingen, wanneer je thuis met meerdere mensen van de Vietnamese keuken wilt genieten. 

#VIETYAM

Viet Yam biedt een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden, maar focust zich met Vietnamese Street Food vooral op grote evenementen en festivals door heel Nederland.

De kracht van Viet Yam ligt in het verkopen van grote hoeveelheden in hoog tempo, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Our Catering

bottom of page