Viet Yam

QUALITY DISHES. VIETNAMESE FLAVOURS.

Open Daily for Takeout & Delivery

woman vietnam.jpg

Vietnamees eten Eindhoven

Vietnamees bezorgen in Den Haag

Je hebt een lange werkdag achter de rug en hebt eigenlijk geen zin om te koken. Of je trekt de koelkast open en ziet dat deze leeg is. Dan is dit natuurlijk het ideale moment om een lekkere maaltijd te bestellen! We raden je dan aan om eens een keer iets anders te proberen dan wat je misschien normaal bestelt. Heb je bijvoorbeeld wel eens het traditionele Vietnamese street food geprobeerd? Dit is heerlijk eten, gemaakt van gezonde ingrediënten. Een keuken met veel variatie, waar je zowel vlees als vegetarisch kunt eten. Viet Yam is de specialist op het gebied van Vietnamees bezorgen in Den Haag.

Vietnamees eten bezorgen in Den Haag en omstreken

Wij bezorgen Vietnamees in Den Haag, zodat jij er zeker van kunt zijn dat er straks iets heerlijks op tafel staat. Neem gewoon even een kijkje in ons menu om te zien wat wij allemaal voor je klaar hebben staan. Zo hebben wij bijvoorbeeld de echte Vietnamese loempia’s op het menu. Dit zijn heerlijke, gezonde loempia’s die we nog helemaal volgens Mama’s recept voor je maken. Maar daarnaast verkopen we ook pasteitjes en andere Vietnamese bites. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een echt lekkere noedelsoep, of een van onze bah mi’s. Wat je ook wenst, wij bezorgen Vietnamees in Den Haag zodat je nooit lang hoeft te wachten.

Laat Viet Yam Vietnamees eten bezorgen in Den Haag

We hebben bij Viet Yam een menu voor je klaarstaan waar je iedere keer weer iets nieuws in ontdekt. Een menu waar je bij wijze van spreken willekeurig een gerecht uit kunt kiezen, alles is even lekker! Ontdek de traditionele Vietnamese cultuur van street food en laat ons je meenemen naar die karakteristieke Vietnamese straten waar het lekkerste street food wordt verkocht. Als wij Vietnamees bezorgen in Den Haag mag je er op rekenen dat je optimaal gaat genieten van eten dat lekker en gezond is. Wat wil je nog meer?

#VIETYAM

Viet Yam biedt een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden, maar focust zich met Vietnamese Street Food vooral op grote evenementen en festivals door heel Nederland.

De kracht van Viet Yam ligt in het verkopen van grote hoeveelheden in hoog tempo, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Our Catering