Viet Yam

QUALITY DISHES. VIETNAMESE FLAVOURS.

Open Daily for Takeout & Delivery

woman vietnam.jpg

Vietnamees bestellen Eindhoven

De Vietnamese foodtruck voor Den Haag

Heeft u binnenkort een evenement in Den Haag en omstreken en wilt u hier ook eten bij aanbieden? Overweeg dan eens om een Vietnamese foodtruck naar Den Haag te halen! Bij Viet Yam staan we klaar met een foodtruck waar het lekkerste, traditionele Vietnamese streetfood wordt bereid. We gebruiken hierbij altijd de beste, gezonde en verse gerechten, die ervoor zorgen dat onze snacks een weldaad voor lichaam en geest zijn. Als wij met onze foodtruck naar Den Haag komen, dan gaat iedereen genieten van het uitgebreide aanbod aan verschillende snacks en gerechten dat wij klaar hebben staan.

Een foodtruck voor Vietnamees eten in Den Haag

Viet Yam heeft al vele jaren ervaring met het bereiden van streetfood. Zo begonnen wij al in de jaren negentig met het aanbieden van onze traditionele gerechten op meerdere markten in Nederland. Al snel werden onze snacks populair en begonnen wij te groeien. Inmiddels hebben wij niet alleen meerdere locaties, maar ook onze speciale foodtruck voor Den Haag en omstreken. Hier bereiden wij alles vers, met ingrediënten die u absoluut zullen bevallen. Neem dan ook contact met ons op als u onze foodtruck voor Vietnamees eten naar Den Haag wilt halen. We bekijken dan samen met u wanneer wij bij u worden verwacht en hoeveel gasten u verwacht. Doordat wij een hoge productie kunnen draaien is Viet Yam ook bij uitstek geschikt voor grotere bijeenkomsten.

 

Meer weten over Viet Yam?

Onze Vietnamese foodtruck naar Den Haag halen? Natuurlijk! We komen graag bij u langs om uw bijeenkomst pas echt onvergetelijk te maken. Neem een kijkje bij de uitgebreide informatie over onze verschillende gerechten die we op onze website voor u klaar hebben staan. U weet dan meteen wat u allemaal van ons kunt verwachten. Hier vindt u ook meer informatie over ons bedrijf en onze foodtruck.

#VIETYAM

Viet Yam biedt een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden, maar focust zich met Vietnamese Street Food vooral op grote evenementen en festivals door heel Nederland.

De kracht van Viet Yam ligt in het verkopen van grote hoeveelheden in hoog tempo, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Our Catering